ЧОму...

Сергей Кропотов
чому буття закрило очі?
чому ти бачиш те що хочеш?
чи варто нервів каяття
чи не до статньо співчуття

прокинся ж бо, усе це сон
ти не дістанеш мікрофон
усім на тебе наплювати
чи хочеш ти ще щось сказати?

ти не отримаєш підтримку,
не дочекаєшся руки
повзком життя ти проживеш
опори ти вже не знайдеш....