***

Юлия Баклан
Буденність спраг вже у полоні суму,
Коли душа без подиву летить.
У ті місця найпотаємних думок,
де ти чекатимеш мене

Благаючи про щастя неупинне,
коли в очах не видно самоти...
Давно я не жадаю крила:
Я Рай знайшла з тобою на землі...