Як матусю нашу звати

Валентина Попелюшка
Наша  донечка  Настуся
Братика  навчає:
"А  скажи-но,  як  я  звуся?"
"Настя",  -  сповіщає.

"А  як  звуть  твого  татУся?"-
Відповів,  як  в  школі.
"А  скажи,  як  звуть  бабусю?"-
"Марта  й  бабка  Оля".

"А  скажи-но  мені,  брате,
Любий  Теодорчик,
Як  матусю  нашу  звати?"
"???"
"Мама  Ва-..."  -  "-рить  борщик!"