Синичка сонет

Анатолий Фурсов
Хтось стука тихо в вікно
Я думав належить стук музі
Яку я чекаю давно
В чеканні коханні і тузі

Погляну на шибку, а там
Синиця сюди заглядає
Вистукує ноти для гам
Якими мене і вітає

Спасибі, синичко і я
Тебе цим вітаю сонетом
Хай славиться пісня твоя
Бо й ти народилась поетом
Таким же поетом , як я
І цим ми з тобою рідня