Декада Березня

Анатолий Фурсов
Декада березня пішла від нас
І нам уже прожитий нами час
З минулого додому не вернути
На тому так тому і бути
Бо не одним живем ми з вами днем
І тим життя своє не обірвем
Що в дні прожитім встигли щось забути
На чім живем тому уже і бути
Ми не забули там свого життя
І з ним сьогодні ти і я
І є у нас із ним нові маршрути
В прийдешній час, аби і нам там бути.