Змiнилося

Магдалена Милович
тиха мелодія кохання
вже не сумна

була як осінь дощова
а стала світла
пісня менестреля

ця радість душу мою обійма
її відчути давно прагну я
і добре так
що
нікому й нічого не винна
і добре так
що
пісня ніжна і взаємна
05.02.1993р., 12.06.2022р.