Чужий

Каспарова Ирина
Сріблом білим, пухнастим, лапатим
На землі виблискує сніг.
Ти не зміг нікуди позвати.
І забрати нікуди не зміг...

Я не знаю, я не розумію,
Що хотів ти тоді промовчать.
Я не можу, не хочу, не вмію
Зрозуміти, що мав ти сказать.

Закрутився світ під ногами.
І змінилося все буття.
Що тоді відбулося з нами?
Як твоє змінилось життя?

Наче серце твоє не згасло,
Та крізь призму минулих днів
Стало раптом мені все ясно,
Що сказать ти тоді не зумів...
2004р.