Grey...

Ольга Морриган Подгорная
терпкий звабливий присмак полуниці,
міцна,як трунок,кава,кардамон,
ледве відчутний аромат кориці
і запах твій з цілунком в унісон...
кожна клітинка відчуває порух
твоїх,о боже,надто вправних рук.
від пестощів перехопило подих...
твоє волосся - чорне ,наче крук,
м'яке на дотик, пахне шоколадом
і мигдалем, і вранішнім дощем...
в куточках губ читаю хитрий задум
й від нього в тілі млосний хтивий щем...
зіпсований і владний хижий геній,
моя богиня тішиться з того
як ти,господар на арені денній,
палко жадаєш дотику мого.
мій темний лицар, знаєш стільки ігор,
що їх несилу витримать... і враз
тіло здригає полум'яний вихор
й ковтає приголомшливий екстаз!