Энкэй син соенэсен

Фаниль Асфаров
Ышанам энкэй син соенэсен.
Апалар белэн тату яшэгэнгэ.
Гурлэрдэ булсанда сагынасын.
Утырып бергэ горлэшкэндэ.

Нигэ икэн энкэй эйтми калганым.
Мин бит синен кочагында ускэн.
Уйламаганмын, бик яшь булганмын.
Син гурлэргэ очыплай киткэндэ.

Апаларда синем яшькэ житэлэр.
Еллар утеп жиллэр исэ.
Аларда балаларын синем кебек.
Кайтканнарын сагынып котэ.

Миндэ энкэй синен кебек.
Уз кызымны сагынып  беткэн.
Хэзер генэ мин анладым шул.
Ничек безне син сагынып коткэн.