Ти у мене одна по мотивам Гардемаринов

Павло Браницький
Dm           Gm
Ти у мене одна
A                Dm\B
Наче в річці вода
                Gm
Наче в полі роса
A                Dm\D7
Наче небо із зорями...

                Gm\A
Як бажанна весна
                Dm\B
Як в коханні слова
                Gm               
Як та чайка морська
A                Dm        \(D7)
Що кружля над просторами.


приспів
B               С      Am7        Am
Я хочу щоб ти не знала біди,
Gm             A          A7             Dm
І ми поруч росли, як берізка із тополем.
D7              Gm             A               Dm
Я так хочу щоби ми навіть в холод зими
B                Gm          A7             Dm            \(D7)
Зігрівались любові теплом, мов полум’ям. 


Dm           Gm     A                Dm\B
Я так хочу щоб ти  мала радість цвісти
                Gm         A                Dm\D7
Закохалась в весні і була щасливою.
                Gm\A                Dm\B
Я бажаю щоб сни,  де літаємо ми
                Gm       A             Dm     \(D7)
Наповнялись любов`ю й душі молитвами.

24.03.2013