Студ, януари, път и заснежен завой...

Димитр Дянков
Студ, януари, път и заснежен завой.
И дървеса, наметнали дантела бяла.
Красив момент в измамния застой.
Една несекваща космическа спирала...

фото - Камелия Рускова (Болгария)