Не загадуйте на завтра

Елена Полищук -Зелинская
Давайте нічого не будемо загадувати на завтра,бо все що задумується ,так часто не здійснюється. Часто проживши пів життя, проскакавши галопом по  ньому, ми розуміємо, що  ми зупинилися  на тому ж самому місці.Чи то по волі чиїсь, чи по нашій  дурості,так часто   стаємо на одні і ті ж самі граблі, хоча  добре розуміємо що повинні їх обійти далекою стороною. Та й бють ті граблі сильніше, глибше, залишаючи довгі наболілі шрами  на нашій душі.Ми ті шрами  зшиваємо в серці довгими рубцями,та клеїм сторінки життя  наболівшим смутком та болем.