Капки акварел-54. Благовец

Борис Калинов
Навън е сиво
и студено,
сякаш, властва
още снежна зима...
Благовец е...
Вест ви нося!
Пролет иде!
Сигурен съм...
Ще я има!

Б. Калинов- Странник
25.03.2013г
Пловдив
Изображение из Интернета.