1дуть батьки молитись за д1тей

Горбатюк Надежда
Ідуть батьки молитись за дітей,
 Біжать, спішать до Бога за спасінням,
 За милістю для їхнього насіння.
 Лише у Нього захист для сімей.

 Спішать батьки...А діти вдома сплять.
 Ранковий час і тиша ще навколо.
 Та серце батьківське не відає спокОю,
 Поки життя дітей не в Бога у руках.

 Тому й у пору цю летять слова
 У височінь, аж до престола Бога,
 Щоб від суперника Він захистив, й свободу
 Дав дітям від гріхів і дав Життя.

 Життям тим є Христос, Він Сам сказав,
 Що Він - Життя, і Істина, й Дорога.
 І щоб дитя служило лише Богу,
 Тому батьки ідуть, біжать, спішать...

 О, Господи, помилуй нас, батьків,
 Прости гріхи нам і спаси родини,
 Прийди у серце кожної дитини,
 Щоб сім"ями служили ми Тобі!

 Адже найбільше щастя на землі-
 То знать, що діти ходять у спасінні!
 Пошли, Господь, нам це благословіння
 Й прийми сердечну вдячність, Бог Святий!!!