Побажання у Новому роцi...

Белякова Светлана Николаевна
Будьмо друзі у Новому році
щасливі, здорові,
радісні, багаті,
красиві, мрійливі,
ласкаві, чутливі,
ніжні, легкі на вдачу,
сміливі, успішні.
Не згадували погане - торішнє.