Crimson

Королева-Пенская
Crimson, crimson, just forget.
Life is not a milk omelette.

Life is crimson, love is bullish.
You are smart and then turn foolish.

Mind is cold, but Heart is hot,
Easy melting, easy soft.

Crimson, crimson, just forget.
Happy love will get upset.

Heart is red and don't you try
To believe in crimson lie.