Боязко в далечiнь

Теа Маркс
Боязко в далечінь
Їде-зникає потяг.
Розлука. Мартіні. Сплін.
 У мене
      немає
         бажання
              боротись!

Боротись за тебе - і за любов,
І сильною бути завжди.
Чуєш? Я знаю - як знає Бог,
 Як
   відірвати
       від себе
          важко!..


...Я вчуся сміятись крізь сльози,
Бо сльози – то марна вода.
Як неухильний наказ боротись –
Потяг зникає, зникає в туман...


2012