З жалем пра лета...

Юрась Пивунов
Вецер-вандроўнік

Поўніць прастору

Восеньскім смуткам,

Жалем пра лета,

Што адышло,

Прамінула так хутка...

...Сонечны водбліск

Ў куточку партрэта...
 
 

  Ю. Півуноў