сильною бути так хочеться...

Алеся Якушкина
Я не знаю про що написати
Про любов, чи розлуку,чи смерть.
Вже замучилася страждати.
І хвороба пішла певно геть.

Руки більше не стануть холодними.
І не буду я марити в снах.
Заблукала я десь між мріями.
Та завмерли слова на вустах.

А порушує тишу,лиш музика.
Долунаються крики людей.
Сильною бути так хочеться,
Лиш для чужих очей.