Любов не зазна поразок

Людмила Дзвонок
Любов не зазнає поразок,
Бо зносить біль, наклеп, образу.
Все віддає! Вона, як пластир -
Лікує рани, душу, настрій!

У неї завжди є надія,
Не квапиться, постійно мріє -
У краще мріє, не здається,
І вірить: все лихе минеться!

Любов не зазнає поразок,
Бо все прощає, і одразу.
Живе для Неї чи для Нього...
Візьміть її собі в дорогу!
                25.03.2013