Коли згадаеться без болю...

Валентина Тараненко
Коли згадається без болю
Утрата  болісна в душі,
То вітром вирвавшись на  волю –
Впадуть не сльози – а дощі…

Здійму до неба карі очі –
Помічу синю глибочінь,
Я  спокій свій прийму охоче –
Та й  щезне з серця суму тінь…

Прощу Життю свої образи,
Відчую в нім себе в цю мить,
Стаю я щасною відразу –
Коли серденько не щемить.