Молитва матерi

Надежда Троян
Болить душа у матері за сина:
"На вірний шлях, Господь, його направ!
Прости гріхи, для мене він дитина,
Мені його Ти під опіку дав!

Я мати... Ох, якби я мала крила,
Накрила б свого сина від біди!
Прошу, допоможи! Бо вже немаю сили,
Прости нас, Боже, від біди убережи!

Ти знаєш все... Хай буде Твоя воля,
З надією на помiч сльози ллю.
Така вже наша материнська доля...
Прости його, благаю і молю!'