Безвих дь

Обнимающая Лиса
Бути поруч і нічого не просити.
Кохати,обіймаючи душу,не тіло.
Благати просто поруч іти.

Дивитися в очі,бачити цілий світ.
Хотіти побачити більше.
Забрати на свій спокою світ.

Кричати в пустоту.
Благати повернутись.
Побачити в думках не ту.

Кохати. Чекати що все пройде.
Чекати доки сонце зійде.

Надіятися на краще,вірити словам.
Хотіти відчути тепло.
Йти на світло, як нічний метелик.
Це все,що залишається нам.

2012р.