Оновлення

Вита Калиновская
Випадає роса. На світанку її назбирай,
вмийся нею, щоб душу і тіло зцілити.
По траві діамантовій тихо, неквапом ступай
в новий день - світ і себе на краще змінити.

Посміхнись, якщо сумно стає на душі.
Подаруй своє світло тому, хто ще може прийняти.
І від мрій відмовлятись своїх не спіши:
крила має лиш той, хто жадає літати!

27.03.2013 г.