Я полюбила тебе весною

Юля Блюсович
Я полюбила тебе весною,
Як в траві зацвітали вже зорі,
Ну а небо вкрили фіалки...

Щось наплутала з того страху

Закохалася в тебе зранку,
Коли сонце лягало спати...
Коли місяць тільки з'являвся....

Щось не можу точно згадати

Полюбила тебе востаннє
Як збудив мене якось зрання
І закрив на свій ключ моє серце

Це вже точно! От тут я не брешу!

27/03/13