красивих очей так багато

Алеся Якушкина
красивих очей так багато,але вони сумні.
відкривши двері в кімнату,один на один в самоті.
не чуєш нікого,не бачиш.темрява.тиша.ти
красивих очей так багато,але щасливі одні.