Помию твоi ноги

Валентина Попелюшка
Бабусю дорогенька,
Ти сіла мити ніжки?
Вже змучились, старенькі,
Бо пройдені доріжки
Немало їх втомили,
Он бач, які мозолі,
Та я, бабуню мила,
Прикрашу твою долю.
Тобі не пошкодую
Турботи й допомоги.
До тебе підійду я
Й помию твої ноги.