***

Фаниль Асфаров
Бар узен,китсэн китэрсен.
Чыгып китсэн туктатмыйм.
Кунакка бутэн чакырмыйм.
Нерваларны кузгатмыйм.

   Учларымда алтын комеш.
   Йозлэремдэ кояштай.
   Синен кебек кончэл белэн.
   Кем яшэсен, ай-хай-хай.

Булды ярар житте инде
Туземлеклэр калмады.
Шалтыратма син соям дип.
Кармагына капмамым.

Туземлеклэр калган икэн.
Сездэ генэ дусларым.
Ышанычым, таянычым.
Тик сездэ туганнарым.