Я знову згадую дитинство

Бондаренко Михаил
Я знову згадую дитинство

Я знову згадую дитинство,
Щасливу, радісну сім'ю,
Єдине коло у якому
Минала гіркота і біль.

Як сумно, де коли було,
Дивитись в очі материнські,
Вона чекала нас завжди,
І пригортала в час негоди.

Життя коротке як пісок,
Збігало швидко наче казка,
І так хотілося б на мить,
Призупинити ритм години.

Залишить спогад коротенький,
Про те що важко ми жили,
І не боялися, що рано,
Покинемо світ такий сумний.

Його ми бачили в родині,
Коли дивились наперед,
Ми час свій швидко утрачали,
Боялись втратити когось.

Але в житті не забували,
Хто нас у світ чужий привів,
Повчав цінити і любити,
Дитинство, радісну сім'ю.