Бо така я - несерйозна

Татьяна Турбина
Не питай ти мене мати,
чому я бiгу iз хати,
xоч на вулицi морозно.
Бо така я несерйозна.

Ой не треба мене мати
Сварити, та й поучати
Бо сама я така штука,
що не йде менi наука.

Ой, бувай здорова ненька!
Я така, я молоденька
i хочу cобi у стрейчах
зажигати в дiскотецi.

Мaмо? Я не гола сзаду.
Так, даю я себе ладу...
Стрейчи мене облягають
Зiр хлоп"ячий привертають.

Що ви мамо, нi не  треба
то така в менi потреба.
Я тобi в подол онуков
принесу велику купу.
 
Ти менi не заперечуй,
в школу я пiду у стрейчах..
Я одягнена не гола,
полюбляють моду в школi.

Там дiвчата всi такi
одягненi як зiрки.
Та скорiш не одягненi,
а, доволi, роздягненi!