***

Ирина Баринова
Збожеволіла мабуть , не спиться …
Не їсться, не думається, не сидиться …
Не хочеться вже любиться …
Не хочеться об камені битися …
Збожеволіла мабуть … зовсім з’їхала,
Келих душі розбитої, переповнився,
Ти б налив в нього трохи ніжності,
Бо ж помирати буду в ненависті …
Бо ж помирати буду в самотності…
Залишаєш ти мене,милий мій …
З цього ранку даруватимеш щастя їй,
А я залишусь сидіти так у вікна,
І тихо відчую…усе … збожеволіла …( By Barinova. I )