Все буде в шOK! олад

Миша Стан
Все буде в шOK!оладі

Все буде в шоколаді
Поки "THE EMPIRE LABEL" при владі
В шоколаді буде все
Поки з ними буде MSM

Скоро буду їхати по Києву на джипі
І зніматися у власному кліпі
Машини клуби гроші і дівчата
Вестиму блоги в українських чатах

Навчання сесія диплом робота
Навіщо ці мені турботи
Адже все буде в шоколадному глазурі
Правду говорю я вам внатурі

Все буде так як хочу я
Скоро весь світ дізнається моє ім'я
Про мене говоритимуть всі люди
І тоді все у мене в шоколаді буде

Будуть гроші в мене буде слава
Будуть фото в глянцевих журналах
Знайду собі друзів вірних
Буду я перший серед рівних

Буду я свої витрачати гонорари
На дискотеки клуби бари
Не шукай мене "ВКонтакте" а в списках VIP
Там де hip-hop rap і r&b

Хочу я зробити все на новий лад
Щоби брали з мене всі приклад
Хочу написати хітів я мегазбірку
І не захворіти на хворобу зірки

Друзі і подруги хлопці і дівчата
Не хочеться з вами прощатись
Якщо і ви моїм успіхам раді
Тоді все у нас буде в шоколаді

Автор: Стан Михаил, г. Мукачево, 24 января 2009 г.