Чорний чай з бергамотом

Алекс Винтер Вольф
Чорний твій чай з бергамотом стине
І кожного вечора мрієш ти про кохання єдине
Щоб в житті люди справжніми були
І щоб життєві дороги до чогось хорошого привели
Щоб друг залишався другом
Щоб життя не було замкнутим кругом
Аби близька людина приносила бажання жити
Аби хотілось бути коханим і взаємно кохати.
Хотілось би просто обійняти тебе
Твою голову покласти на своє плече
Хотілось би просто піти під дощем прогулятись
І під гарячу чорну каву розмовою насолоджуватись
З думкою про тебе прокидатись і під неї засипати
Кожного ранку запах твого волосся вдихати
Дивитися в твої щирі ледве розплющені очі
Ділити з тобою взаємне щастя щоночі
Хочеться втекти від цього світу жорстокого
Після зустрічі проводити поглядом один одного
Гарячий чай з бергамотом ввечері пити
І кожного дня один одного всім серце любити.