Маленька кицька

Ирина Росстикс
Маленька кицька...
    рикнула як лев...
 Зустрінь єдину...
      кращу з королев...
     часом строптиву,
       часом смішну та кумедну...
          завжди вродливу...
        мудру, сильну, та ) щасливу...