Чогось стомилася. Бо байдуже? Не знаю...

Валюша Александрова
"А":
Чогось стомилася. Бо байдуже? Не знаю...
З твоїм іменням знову день новий стрічаю.
Мені ти снився, в сні щасливі були... Я
Була єдина і кохана, лиш твоя...