Верш для К

Юрась Пивунов
Не раўнуй мяне

                да іншае жанчыны,

Бо з адной я толькі

                здраджваю табе – 

Гэта Творчасьць, гэта прага Слова – 

На паперы 

                адлюстроўваю я сьвет.
 
 

  Ю. Півуноў