Я зникаю з цього Життя

Катерина Жебровська
Я зникаю з цього Життя,
Я зникаю з Земного плану.
Віддаляючись у небуття,
Я піду уся – до остану.

І підуть зі мною усі –
Всі мої думки і тривоги,
І нікого не буде тут –
Хто б спинив на життєвім порозі.

Споглядання чужого Життя
Не минає мене стороною.
І сьогодні вже я і не я –
Цілий Світ у мені і зі мною.

Я піду і піде мій Світ,
І потягне зв’язки і стосунки.
Я жила на Землі тільки мить –
Мить, як прояв від Бога Дарунка.

23.09.2011