***

Елена Найда
Втома...
Я втомилась від тих помилок.
І коли закінчиться урок?
Бо набридло вже ставити коми.
Бо терпіння людське не безмежне.
Я надалі піду обережно.
Я змирилась.Не варто шукати
невідоме і щастя чекати.

Коло...
Коло замкнене не розірветься.
Змієборців уже не знайдеться -
їх тіла охололи.
Для окремих вже сонце заходить,
і життя повз самих нас проходить.
Ти іди і не озирайся,
якщо треба - у всьому розкайся.

Варто...
Зараз варто навчитись терпіти.
У терпінні ти зможеш зуміти
не зазнати страшної втрати.
Зберегти себе - найважливіше.
Дійсно,що може бути страшніше,
ніж в безумній війні сконати -
своє світло живцем поховати.