Стая веснушек Зграя веснянок

Орехова Галина Григорьевна
Окно открыла Таня
Весенним, ярким днём.
И налетела стая
Веснушек полный дом.
Подкрасили ей прядки,
Водили хоровод,
Потом играли в прятки-
На шкаф прыг, на комод.
Четыре хитрых, смелых,
(Чтоб в жмурках не водить)-
На носик Тане сели:
- Попробуй нас, найди.

ЗГРАЯ ВЕСНЯНОК

Вікно відкрила Таня
Їй усміхнувся ранок.
І залетіла зграя
Веселих в дім Веснянок.
І кіски фарбували,
Водили хороводи,
У жмурки потім грали,
Скакали  на комоді.
Чотири самих смілих,
Зуміли  так сховатись -
На носик Тані сіли:
-  Тут,  спробуй відшукати.