Нестерпно. Боляче. Жагуче

Елена Линдер
Нестерпно. Боляче. Жагуче.
Нiби до кровi, так пекуче.
Немов у снi розквiтли чари,
I те кохання мов примара.
Але запiзно. Розчарування.
I  сльози.
Вiдчай.
Нема бажання.
Вже сил немає.
Кохання зникло.
Oстаннi чари у снах приникли.
Молю, не треба у снах з'являтись.
Так буде лiпше, так буде краще.
Час промайне, i вiд руїни лишаться спогади, хвилини.
Хвилини щастя i любовi, що надихають тебе Мною!