Мая Белая, Белая русь

Михаил Амхинец
Мая Белая, Белая Русь               
Сінявокай цябе называюць   
I буслы сваім дзіўным крылом
Сінь азер i нябес ахінаюць
 
 
Беларусь мая, Белая Русь,
Белых росаў i рэчак разлівы
Дзе б ні быў, да цябе я імкнусь,
Ты мая, а я твой бо шчаслівы
 
Прыпеў:
І кахаю, як маці, цябе  Беларусь,
Я душой да цябе прыкіпеў.
І як сын, я табой ганарусь,
Шчасця лепшага я б і не меў.
            
Мая Белая, Белая Русь,
Тут славянства i веры крыніцы.
Я душою да Іх дакранусь,
3 Іх нап'юся студзенай вадзіцы.

Пераклад з расейскай мовы.
Верш Антоша-Казлова.