Cвiтлом сиплеться листя з дерева

Катерина Жебровська
Світлом сиплеться листя з дерева
І вкладається м’яко в траву.
Я прощаюсь із Ніжною Осінню,
До Холодної Осені йду.

Замість теплого вітру подиху
Я вдихатиму холод злив.
Від дощу обличчя ховатиму,
Щоб останнє тепло не змив.

Золотиться листя до Сонечка,
Золотиться листя в траві.
Розмиваються барви Осені.
Прощавайте. До Осені…

11.10.2011