Пiсня ллeться i пiсня стогне

Катерина Жебровська
Пісня ллється і пісня стогне,
Пісня ніжністю струменить,
Глибиною загоює рани,
Гостротою рани ятрить.

Пісня ріже і розбиває,
Розполісує на шматки.
Пісня радістю розливається
І останні змітає щити.

Пісня творить дива і справи,
Може вбити або відродить,
Якщо пісня з Душі виринає –
Може іншим Душам світить.

12.10.2011