Дiти хто це? Дарунки Долi?

Катерина Жебровська
Діти – хто це? Дарунки Долі?
Чи Найвищі Учителі?
Що прийшли нам уроки дати,
Нам – хто міцно стоїть на Землі.

Діти вчать від першого крику
До останніх печальних днів,
Якщо ми опираємось й важко,
З серцем, з кров’ю противимось їм.

Це вони нас ведуть і учать,
Це вони нам приклад дають,
Що найперше – учитись Любити,
Без умов, без підстав, без облуд.

14.10.2011