Нiжний вiзерунок голочок сосни

Катерина Жебровська
Ніжний візерунок голочок сосни
На ранковім небі, в сонячній імлі.
Памороззю вкрило листя і траву,
Зимний свіжий вітер грається в гіллі.

Стелеться дорога в неба синю вись.
Зверху Сонце з Місяцем задивились –
Пірамідки дубів на обочинах,
Червоніють листям оторочені.

16.10.2011