Ти дрiмаeш? Дрiмай, моя дiвчинко

Катерина Жебровська
Ти дрімаєш? Дрімай, моя дівчинко,
Заколисуй Душу свою.
Хай насниться – як в Небі Високому
Бог вирішує Долю твою.

Хай насняться осінніми шатами
Вбрані рідні з дитинства ліси.
Через трави пожухлі, верески
Будеш з Долею разом іти.

Приймеш впевнено руку протягнуту,
В очі радісно зазирнеш.
І відкриється Світ Омріяний,
Де Душею ти розцвітеш.

Ти дрімаєш? Дрімай, моя дівчинко,
Заколисуй Душу свою.
За морями, горами далекими
Будеш з Долею йти по Життю.

17.10.2011