анахата

Творча Натура
Місто важке, плаксиве
раптом стає приємним
на дотик
І такий ненависний дрібний дощ
як ніколи доречний

і вже не страшно жити

гармонія виливається з навушників
молоком з корицею протікає у стомленому тілі
зникає біль у скронях

все складне стає зрозумілим

тісно мені з собою
натхнення ллється
збирається в велике гірське озеро
набираю повні жмені і хлюпаю в обличчя


я згадала усі свої мрії
випускаю внутрішній світ на волю