Трiпотливi берези й акацii

Катерина Жебровська
Тріпотливі берези й акації
Глянцевіють і мерехтять.
В помережених Світлом платтячках
Граціозно під Сонцем стоять.

Світло-жовтим прозорим кольором
Золотиться осіннє вбрання.
Можна ніжитись, милувалися,
Поки в Зиму Земля не ввійшла.

23.10.2011