E тихий дощ i сильнi зливи

Катерина Жебровська
Є тихий дощ і сильні зливи,
Несмілий усміх й сміх щосили.
Є потяг ніжний і нестримний,
Блакитне Небо й Небо синє.

Є туга й радість у Живому,
Малече й мудрість – у старому,
Знання і подив – у дитини,
Життя і смерть є у Людини.

Є Сонце тепле і сліпуче,
В Житті – буденне й неминуче,
Є чистий Шлях і Шлях крізь сльози.
Є ми – як Люди і як Боги.

23.10.2011