Я спокiйно пiду, без болю

Катерина Жебровська
Я спокійно піду, без болю,
І до строку Землю покину.
Я спинюся на мить недалеко,
Обніму тебе ніжно, незримо.

Я торкнуся чола ясного,
Подивлюсь у втомлені очі
І легенько, хмаринкою Світла,
Піднімусь у Небо високе.

27.10.2011